Q & A

Intrebări frecvente si răspunsuri despre Braxon

sectiune pentru medici

Da, acesta este furnizat pre-format, pentru a permite învelirea protezelor mamare de diferite dimensiuni.

Chirurgul ajustează Braxon® pre-format pe o suprafață de lucru sterilă, așa cum este prezentat în broșură.

Da, Braxon® pre-format este ajustat pentru a se potrivi în jurul unui implant de orice formă sau dimensiune.

Suturi întrerupte cu fire 3 0 resorbabile, cu împletire laxă.

După ce produsul ADM (matrice dermică acelulară) individualizat și personalizat a fost suturat în poziție în jurul implantului ales, marginile superioară, medială de sus și laterală sunt suturate la mușchiul pectoral, ridicând partea superioară a corpului pacientei pentru a verifica simetria cu celălalt sân.

Răspunsul inflamator la noul produs ADM fără substanțe chimice Braxon® este mult mai redus; prin urmare, experiența noastră a demonstrat că tuburile de dren pot fi îndepărtate în condiții de siguranță după câteva zile, acest interval fiind cu siguranță mult mai scurt decât cele 2 săptămâni necesare în cazul utilizării altor produse.

Până în prezent, cu o urmărire la 5 ani, nu au existat dovezi de contracție capsulară în jurul plasării subcutanate a implantului învelit în Braxon®.

Nu, deoarece implantul învelit în Braxon® este deasupra mușchiului, nu sub acesta și, prin urmare, nu este supus forțelor de rotație ale contracției musculare. De asemenea, acesta are un aspect mai natural atunci când se utilizează un implant cu o anumită formă. Cu toate acestea, Braxon® poate „îmbrăca” perfect și un implant rotund, cu același rezultat estetic adecvat.

Email:

adm.breast@medical-device.ro

Scroll to Top