DESPRE NATIVE

Matrice Dermică Acelulară (A.D.M.) din colagen pentru
Reconstructie Mamară cu Biodisponibilitate imediată

Native este un dispozitiv medical din categoria biomateriale, realizat din matrice dermica acelulara (ADM), destinat reconstructiei mamare, prezentat intr-o forma clasica, disponibila in 3 dimensiuni.

15cm x 08cm

18cm x 10cm

22cm x 12cm

Inovație, Siguranta si reducerea costurilor

pentru reconstrucție mamară cu Native​

Inovație Siguranța Reducerea costurilor Studii recente au demonstrat că complicațiile precoce după reconstrucția mamară într-o etapă depind de intensitatea și durata răspunsului inflamator și că, la rândul său, acest răspuns este influențat de efectul de corp străin exercitat de biomaterialul implantat. 

Ni s-a părut logic să ne îndreptăm cercetarea către un biomaterial care să favorizeze încorporarea sa în cel mai scurt timp posibil, pentru a reduce la minim riscul de complicații precoce. În fond, cu cât mai rapid se integrează o matrice, cu atât mai bine.

Biomaterialul cu disponibilitate imediată

Native este biomaterialul care aduce inovatie, reducerea costurilor si ofera biodisponibilitate imediata in reconstructia mamară

Biodisponibilitate
imediată

CUM?

Biomaterialele disponibile pentru reconstrucția mamară sunt în general aceleași ca cele utilizate pentru repararea herniei.

 Polipropilena, mătasea modificată prin inginerie, matricea dermică acelulară (ADM), inclusiv versiunea cross-linkată, posedă rezistența mecanică care are ca scop susținerea presiunii endoabdominale. Acestea sunt resorbite lent, pentru a prelungi efectul protector asupra fasciei musculare. 

Spre deosebire de aceasta, reconstrucția mamară necesită un biomaterial care să stimuleze procesul de încorporare cât mai rapid posibil, cu scopul de a reduce riscul complicațiilor precoce precum colecția prelungită de serom

Era nevoie de un nou biomaterial, cu caracteristici biologice și mecanice adecvate pentru reconstrucția mamară estetică. 

Native® este un produs ADM cu grosimea de doar 0,6 mm. Acesta nu conține reziduuri de procesare și conservanți, cu scopul de a avea o biodisponibilitate imediată. Native® este transformat în mod regulat în țesut propriu, reducând complicațiile de fază inflamatorie.

Primum non nocere

Siguranta

Controalele calității realizează diferența dintre performanța aleatorie și cea previzibilă. 

Conformitatea strictă cu standardele europene (marcajul CE și standardele ISO) pentru procesul de producție reprezintă liniile directoare pentru procesarea unui biomaterial sigur, însă, în compania producătoare, controlul calității este cea mai strictă fază, deoarece știm ce înseamnă pentru un chirurg așteptările pacientului.

Angajamentul pentru un cost sustenabil

Costuri reduse

Parametrii economici din sistemul de sănătate pentru gestionarea resurselor economice au reprezentat factori esențiali care au influențat planul de afaceri al produsului Native®. 

Protocolul strict de control al calității reprezintă o cheltuială importantă pentru companie, dar în același timp acesta garantează viața îndelungată a produsului pe piață. Acesta este scopul nostru – acela de a crea un produs ADM nou, sigur, oferit la un preț avantajos pentru un număr mare de ani de utilizare.

Biomateriale - Incorporare- Matricea extracelulară

Reconstrucția mamară într-o singură etapă, atunci când este indicată, a evidențiat beneficii importante atât pentru pacientă, care își recuperează integritatea fizică în urma unei singure intervenții chirurgicale, cât și prin reducerile semnificative de costuri. Apariția biomaterialelor a contribuit în mare măsură la dezvoltarea acestei metode, cu îmbunătățirea substanțială a rezultatelor estetice.

cu resorbție regulată

De exemplu: matrice extracelulară (ECM) naturală, matrice dermică acelulară (ADM) naturală. Acestea sunt recunoscute de organism ca parte proprie, pe care o poate remodela. Acestea acționează ca loc țintă pentru migrarea celulelor cu rol în regenerare. 1

Acestea sunt încorporate progresiv în țesutul înconjurător, protejând implantul de formarea unei capsule. 2

cu resorbție lentă

De exemplu: polipropilenă, fibroină din mătase, matrice de colagen cross-linkate. Tolerate pasiv de organism, acestea provoacă o reacție de corp străin mai puternică. 3

Acestea determină decizia evoluției celulare către încapsulare sau către resorbție tardivă. 4

Continuumul tisular

După integrare, Native® devine un continuum tisular împreună cu țesuturile înconjurătoare, asigurând stabilitatea rezultatului estetic în timp.

Agregat de capsulă fibroasă

Înainte de a se transforma într-un agregat de capsulă fibroasă, aceste grefe, utilizate pentru completarea buzunarului submuscular, pot provoca eroziune cutanată, cu un răspuns inflamator mai puternic.

Email:

adm.breast@medical-device.ro

Scroll to Top